Een basisschool website

Basisschoolsite is een online Content Management Systeem (CMS) waarmee u heel eenvoudig de website van uw basisschool eenvoudig en snel kunt beheren. Bovendien werkt de website uitstekend op alle aparaten zoals Smartphone's, Tablets, Laptops en natuurlijk Desktop computers, daarnaast is de website van uw basisschool uitstekend vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Het heeft heel veel voordeel om een professionele website te hebben. Dit is soms zelfs de eerste indruk die de ouders van uw school krijgen als ze zich nog aan het oriënteren zijn. Als uw website er professioneel en mooi uitziet en die van uw collega school niet, dan heeft u automatisch een streepje voor.

Voor bestaande ouders kan de website weer een belangrijk informatiekanaal zijn. U kunt heel eenvoudig het nieuws en de agenda beheren of bijvoorbeeld foto's plaatsen van het geslaagde schoolreisje.

Het mooie van basisschoolsite is dat u zelf bepaald wat er wel en niet in de website moet komen. De website wordt dus echt voor u ontwikkelt en dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.

Gebruikersvriendelijk systeem

Het systeem van basisschoolsite is heel eenvoudig om uw website te onderhouden. Er is absoluut geen technische kennis vereist. Het enige dat u nodig heeft is eigenlijk een computer met internet verbinding. Als er toch vragen zijn, dan kunt u ons altijd vijf dagen in de week telefonisch of per e-mail bereiken.

Er is heel veel mogelijk

Er zijn al heel veel functies ontwikkelt die bij ons gewoon standaard zijn en heeft u toch nog een andere wens? Geen probleem uw ideeën zijn natuurlijk welkom.